Het nieuwsoverzicht van Greywise

Training Greywise

10-5-2022: Het hele team getraind in het geven van ‘Interactieve (online) sessies’

Op vrijdag 29 oktober hebben wij ons laten inspireren door de mogelijkheden van ReliaSol. ReliaSol speelt in op de behoeften van vooruitstrevende bedrijven.
Greywise Partner Netwerk - Sander

04-01-2022: Sander Koelewijn is per 1 januari aangesloten bij het Greywise Partner Netwerk

Sander Koelewijn gaat per 1 januari weer verder als zelfstandig ondernemer en sluit zich aan bij het Greywise Partner Netwerk. Sander heeft meer dan 15 jaar ervaring met het OT-domein.
Ignition MES

26-11-2021: Ignition (MES) demo door AT-Automation

Op vrijdag 26 november hebben Stijn Roothans en Bart Mans van AT-Automation ons een demo gegeven over de mogelijkheden van het MES Ignition.
Meet ReliaSol - Greywise

29-10-2021: Kennismaking en demo van ReliaSol

Op vrijdag 29 oktober hebben wij ons laten inspireren door de mogelijkheden van ReliaSol. ReliaSol speelt in op de behoeften van vooruitstrevende bedrijven.
Maurice Gerritsen

19-10-2021: Maurice Gerritsen, welkom bij het Greywise Partner Netwerk!

Na 26 jaar in loondienst te zijn geweest, heeft Maurice op 1 september besloten om als ZZP-er aan de slag te gaan en zich direct aan te sluiten bij het Greywise Partner Netwerk. 
Serhat Aktas Greywise

11-10-2021: Maak kennis met onze nieuwe collega: Serhat Aktas!

Wij zijn erg blij met de komst van Serhat Aktas. Serhat start als junior business consultant en gaat direct aan de slag met zeer uitdagende MES-projecten.
Bedrijfsbezoek ProFa

4-6-2021: Interessant bedrijfsbezoek aan ProFa in Den-Bosch

Wij blijven graag op de hoogte van de verschillende MES-leveranciers. Vandaar dat hij deze keer zijn gaan kijken bij ProFa in Den-Bosch
Productie webinar greywise

28-5-2021: Kijk het webinar over efficiëntie verbetering terug!

, ,
Heb jij het webinar gemist waarin Jos antwoord gaf op de vraag: wat is de waarde van een geïntegreerde IT-benadering waarbij IT als business driver wordt gepositioneerd in plaats van kostenpost? Niet getreurd. Je kunt dit webinar nu terugkijken.
Webinar Food

26-4-2021: Webinar: Verkort de time-to-market en verbeter efficiëntie!

,
Wat is de waarde van een geïntegreerde IT-benadering waarbij IT als business driver wordt gepositioneerd in plaats van kostenpost? Op dinsdag 18 mei organiseert het VMT samen met Siemens een webinar. Tijdens dit webinar geeft Jos, Management Consultant bij Greywise, antwoord op bovenstaande vraag. Graag nodigen wij jou uit om (digitaal) aanwezig te zijn bij deze webinar.
Nieuwe collega's

10-3-2021: Twee nieuwe collega’s | Lindi en Kors welkom bij het team!

Op maandag 1 maart zijn Lindi van Loosbroek en Kors Oosterveld begonnen aan hun Greywise avontuur. Lindi gaat aan de slag als Business Analist en brengt een hele hoop ervaring mee die zij heeft opgedaan in de Farma-branche. Zo heeft Lindi ervaring met het opstellen van MBR/EBR en validatie ervaring
MOMS MES Ondersteuning Support

19-2-2021: Nieuwe dienst: Tijdelijke ondersteuning bij je MOM/MES project!

Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met de volgende dienst: 'MOMS-ondersteuning'. Met deze dienst helpen wij bedrijven die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben in hun MOMS-project. Bij welke MOMS activiteiten kunnen wij ondersteuning bieden?
Vacature Business consultant

3-12-2020: Nieuwe vacature: Business Consultant / Projectmanager – Manufacturing

Word jij onze nieuwe collega en ga jij aan de slag als Business consultant / Projectmanager - Manufacturing? Solliciteer NU!

15-10-2020 | MES-webinar deel II kan je nu terugkijken

, ,
Op donderdag 17 september zijn we voor het eerst live geweest met ons MES-Webinar. Heb je dit webinar gemist? Bekijk dan nu op de opname terug.

18-9-2020 | Eerste MES-webinar erg geslaagd! (bekijk presentatie & opname)

,
Op donderdag 17 september zijn we voor het eerst live geweest met ons MES-Webinar. Heb je dit webinar gemist? Bekijk dan nu op de opname terug.
Webinar Greywise

8-9-2020 WEBINAR – Wat kan een MES voor jullie betekenen?

We hebben besloten om de MES-kennissessie om te zetten naar een MES-webinar. Heb jij jezelf al aangemeld?
Kennissessie over MES

29-7-2020 Kom jij ook naar onze MES-kennissessie op 17 september?

Eindelijk. We gaan weer beginnen met onze kennissessie. Op 17 september geven we antwoord op de vraag: Wat kan een MES voor jullie betekenen?
Applicatielandschap ERP WMS MES 16x9

18-6-2020 Nieuwe Manufacturing Execution System video’s online!

Er zijn weer nieuwe video's op onze website toegevoegd. In deze video's behandelen Jos en Niek thema's die te maken hebben met de mogelijkheden van een Manufacturing Execution System.
Greywise Partner Netwerk

19-5-2020 Het Greywise Partner Netwerk is live!

Het Greywise Partner Netwerk is een samenwerkingsverband van Manufacturing IT professionals. In 2019 zijn wij meer gaan samenwerken met verschillenden zelfstandige professionals uit het Manufacturing IT domein en dat beviel erg goed

Plan nu een web-call in en onderzoek hoe jij jouw productie kunt verbeteren

Ben jij benieuwd hoe IT bij kan dragen aan het verbeteren van jouw productie? Plan dan nu een web-call in met Jos en onderzoek wat er in jullie specifieke geval mogelijk is!

3-3-2020: De kennissessies van maart en mei worden verplaatst

I.v.m het Corona-virus zijn wij genoodzaakt om de kennissessie van 19 maart en van 14 mei te verzetten. Beide kennissessies zullen later in het jaar (waarschijnlijk) worden ingepland. Zodra de data bekend zijn, dan zullen we die uiteraard met jullie delen!

30-10-2019: Greywise sluit zich aan bij Smart Industry

Onlangs zijn wij als ambassadeur aangesloten bij Smart Industry - Dutch Industry fit for the future.
Kennissessie MESGreywise

29-8-2019: Kennissessie over de mogelijkheden van MES

Donderdag 20 augustus vond de derde editie van onze kennissessie plaats. Jos en Niek hebben de 26 aanwezige gasten alle ins-en-outs van MES verteld en zijn ingegaan op het belang van een Productie ICT Strategie, hoe je het juiste MES selecteert en hoe je voor een goede implementatie kan zorgen.
Greywise SiemensGreywise

12-8-2019: Interne kennissessie over Siemens Opcenter

Afgelopen maandag hebben wij, tijdens onze interne kennissessie, samen met Arjen van Barneveld en Gertjan van den Berg naar de mogelijkheden van Siemens Opcenter (geïntegreerde MES/PLM oplossingen) gekeken.
Greywise

20-6-2019: Bezoek aan Business Software Event 2019

In het kader van up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt heeft onze consultant Leon afgelopen donderdag een bezoek gebracht aan het Business Software Event 2019. Klik op de afbeelding voor het volledige bericht
HAI kennissessie GreywiseGreywise

27-5-2019: Interne kennissessie HAI-smart4industries

Als onafhankelijk consultancy bureau is het erg belangrijk om onze kennis continu te verbreden. Gisteravond ontvingen wij Anneke van der Linde en Peter de Haervan HAI - smart4industries software . Zij hebben ons de mogelijkheden laten zien van hun HAI*QPM-pakket. Klik op de afbeelding voor het volledige bericht
Leon Dingen GreywiseGreywise

23-4-2019: Nieuwe aanwinst voor het Greywise-team: Leon Dingen

Vandaag is Leon Dingen gestart binnen Greywise. Leon heeft in hiervoor bij Tesla en Ingram Micro Logistics gewerkt en komt het Greywise-team versterken als Business Analyst. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.
Greywise kennissessieGreywise

15-4-2019: Tweede kennissessie wederom druk bezocht

Tijdens onze tweede kennissessie gaven Hein Boersma en Jos Hensen de bezoekers een indruk van het belang van big data, nieuwe business modellen en goede IT ondersteuning’ Klik op de afbeelding voor het hele bericht.
Kennissessie inmation BNXGreywise

12-3-2019: Geslaagde en vooral inspirerende ‘Interne kennissessie’

Marc van de Langenberg, Managing Director van inmation BNX, heeft ons tijdens deze 'interne' kennissessie, laten zien welke voordelen je kan behalen met een specifieke integratielaag. Of zoals zij zeggen een “unified connectivity layer. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.
Cerelia DPS

7-3-2019: Succesvolle eerste test bij Cérélia

Bij Cérélia is de eerste test van de personeelsplanning in DPS met succes afgerond! Successen moet je vieren, vandaar deze heerlijke taart. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.
kennissessie-isjouwproductklaar

17-1-2019: Geslaagde Greywise kennissessie

Donderdag 17 januari vond de allereerste Greywise Kennissessie plaats. Het was een zeer inspirerende middag met maar liefst 45 bezoekers. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.

20-11-2018: Greywise dinner meeting

Op dinsdag 20 november vond voor de tweede keer de Greywise dinner meeting plaats. Een moment waarop wij samen met onze relaties terugkijken op het afgelopen jaar. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.