Het nieuwsoverzicht van Greywise

30-10-2019: Greywise sluit zich aan bij Smart Industry

Onlangs zijn wij als ambassadeur aangesloten bij Smart Industry - Dutch Industry fit for the future.
Kennissessie MESGreywise

29-8-2019: Kennissessie over de mogelijkheden van MES

Donderdag 20 augustus vond de derde editie van onze kennissessie plaats. Jos en Niek hebben de 26 aanwezige gasten alle ins-en-outs van MES verteld en zijn ingegaan op het belang van een Productie ICT Strategie, hoe je het juiste MES selecteert en hoe je voor een goede implementatie kan zorgen.
Greywise SiemensGreywise

12-8-2019: Interne kennissessie over Siemens Opcenter

Afgelopen maandag hebben wij, tijdens onze interne kennissessie, samen met Arjen van Barneveld en Gertjan van den Berg naar de mogelijkheden van Siemens Opcenter (geïntegreerde MES/PLM oplossingen) gekeken.
Greywise

20-6-2019: Bezoek aan Business Software Event 2019

In het kader van up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt heeft onze consultant Leon afgelopen donderdag een bezoek gebracht aan het Business Software Event 2019. Klik op de afbeelding voor het volledige bericht
HAI kennissessie GreywiseGreywise

27-5-2019: Interne kennissessie HAI-smart4industries

Als onafhankelijk consultancy bureau is het erg belangrijk om onze kennis continu te verbreden. Gisteravond ontvingen wij Anneke van der Linde en Peter de Haervan HAI - smart4industries software . Zij hebben ons de mogelijkheden laten zien van hun HAI*QPM-pakket. Klik op de afbeelding voor het volledige bericht
Leon Dingen GreywiseGreywise

23-4-2019: Nieuwe aanwinst voor het Greywise-team: Leon Dingen

Vandaag is Leon Dingen gestart binnen Greywise. Leon heeft in hiervoor bij Tesla en Ingram Micro Logistics gewerkt en komt het Greywise-team versterken als Business Analyst. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.
Greywise kennissessieGreywise

15-4-2019: Tweede kennissessie wederom druk bezocht

Tijdens onze tweede kennissessie gaven Hein Boersma en Jos Hensen de bezoekers een indruk van het belang van big data, nieuwe business modellen en goede IT ondersteuning’ Klik op de afbeelding voor het hele bericht.
Kennissessie inmation BNXGreywise

12-3-2019: Geslaagde en vooral inspirerende 'Interne kennissessie'

Marc van de Langenberg, Managing Director van inmation BNX, heeft ons tijdens deze 'interne' kennissessie, laten zien welke voordelen je kan behalen met een specifieke integratielaag. Of zoals zij zeggen een “unified connectivity layer. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.
Cerelia DPS

7-3-2019: Succesvolle eerste test bij Cérélia

Bij Cérélia is de eerste test van de personeelsplanning in DPS met succes afgerond! Successen moet je vieren, vandaar deze heerlijke taart. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.

17-1-2019: Geslaagde Greywise kennissessie

Donderdag 17 januari vond de allereerste Greywise Kennissessie plaats. Het was een zeer inspirerende middag met maar liefst 45 bezoekers. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.

20-11-2018: Greywise dinner meeting

Op dinsdag 20 november vond voor de tweede keer de Greywise dinner meeting plaats. Een moment waarop wij samen met onze relaties terugkijken op het afgelopen jaar. Klik op de afbeelding voor het hele bericht.