18-9-2020 | Eerste MES-webinar erg geslaagd! (bekijk presentatie & opname)

,
Op donderdag 17 september zijn we voor het eerst live geweest met ons MES-Webinar. Heb je dit webinar gemist? Bekijk dan nu op de opname terug.

Bekijk video: Hoe past een MES in het applicatielandschap?

,
Bekijk hier een deel van de presentatie van Jos Hensen tijdens onze kennissessie over MES. In deze video laat Jos zien hoe je voor jezelf een applicatielandschap in kaart kan brengen en welke mogelijkheden er zijn m.b.t Manufacturing Execution System (MES) in dit landschap.
Verschil tussen MES en ERP

Wat is het verschil tussen ERP en MES?

,
Bekijk hier een deel van de presentatie van Niek Arts tijdens onze kennissessie over MES. In deze video beantwoord Niek kort de volgende vraag: Wat is het verschil tussen ERP en MES?
MES Domein - Disciplines

Bekijk video: Welke disciplines zijn betrokken in MES-domein?

Bekijk hier een deel van de presentatie van Niek Arts tijdens onze kennissessie over MES. In deze video beantwoord Niek kort de volgende vraag: Welke disciplines zijn betrokken in MES-domein?
Wat is een MES

Bekijk video: Wat is MES (Manufacturing Execution System)?

,
Bekijk hier een deel van de presentatie van Niek Arts tijdens onze kennissessie over MES. In deze video beantwoord Niek kort de volgende vraag: Wat is een MES (Manufacturing Execution System)?
Produceren volgens productieplan - klein

Bekijk video: Produceren volgens productieplan

Bekijk hier een deel van de presentatie van Jos Hensen tijdens onze kennissessie over MES. In deze video gaat Jos in op iets wat wij allemaal willen, maar vaak mis gaat: produceren volgens productieplan!
Filmpje Linkedin

Bekijk video: Nieuwe ontwikkelingen in MES (Manufacturing Execution System)

Bekijk hier een deel van de presentatie van Niek Arts tijdens onze kennissessie over MES. In deze video gaat Niek in op de trends op het gebied van MES. De laatste jaren is MES steeds volwassener geworden en ook steeds uitgebreider. Enkele positieve veranderingen worden in deze video toegelicht.

Bekijk video: De rol van de operator

,
Bekijk hier een deel van de presentatie van Niek Arts tijdens onze kennissessie over MES. In deze video gaat Niek in op de rol van de operator in de productie. Deze rol is heel erg breed en het wordt steeds uitdagende voor een operator om zijn functie goed uit te voeren.

Bekijk video: Wat wij nog regelmatig tegenkomen in productie omgevingen

Bekijk hier een deel van de presentatie van Niek Arts tijdens onze kennissessie over MES. In deze video gaat Niek in op aspecten die wij nog regelmatig tegenkomen in productieomgevingen die zorgen voor extra werk en waarbij de kans op menselijke fouten erg groot is.
Kennissessie MES

Aftermovie MES-Kennissessie 29 augustus

Bekijk hier de aftermovie van onze derde kennissessie. Tijdens deze kennissessie was de hoofdvraag: Wat kan een Manufacturing Execution System (MES) voor jullie betekenen? Wij kijken terug op een zeer geslaagde kennissessie. De volgende kennissessie is op 7 November en dan gaan we in op Manufacturing 4.0. Deze kennissessie zal in 2020 worden herhaald en je kunt jezelf via deze pagina alvast aanmelden.

Bekijk video: Uitdagingen in de productie

,
Bekijk hier de lezing van Jos Hensen over de uitdagingen in de productie en dan met name in de voedingsindustrie.