Jens Hensen

Mede eigenaar | Business consultant

+31 6 57572388
jens.hensen@greywise.nl

 

Traditionele productiefabrieken helpen groeien naar smart factories, dat is waar ik energie van krijg. Dit kan in kleine of grote stappen. In beide situaties zorg ik ervoor dat dit doordacht en efficiënt gebeurt.

Ik denk mee en geef de inzichten die nodig zijn om tot een goede Manufacturing-IT strategie te komen. Is er al een strategie en gaat het om de implementatie van MES, MOMS, WMS of Data management applicaties, dan ondersteun ik graag als projectleider.

Door jarenlange ervaring met implementaties weet ik wat er moet gebeuren, ken ik de valkuilen en doorzie ik snel de kwaliteit van de basisdocumentatie.

Sinds februari 2023 zijn Steven en ik de eigenaren van Greywise Consultancy. Wij kijken er naar uit om het mooie bedrijf dat Jos heeft opgebouwd de aankomende jaren verder te ontwikkelen.

Jens Hensen