Stefan van Ree

Junior Business Consultant | EBR Designer

Stefan van Ree werkt sinds 1 april 2023 bij Greywise als Junior Business Consultant. Op dit moment is hij bezig met de implementatie van een MES bij een klant: “Het denken in processen en die doorvoeren past goed bij mij. Je begint op papier om een beeld te krijgen: wat staat er in de documenten en hoe is dit te vertalen naar een technische oplossing? Maar zodra ik in het proces zit ga ik ook de werkvloer op en praat ik met de klanten om het proces te bekijken vanuit het perspectief van de werkvloer. Zo pak ik dat het liefst aan.”

“Ik heb hiervoor veel verschillende rollen in de IT gehad, van Helpdesk naar System Engineer en uiteindelijk Applicatiebeheerder. Na mijn stage op het MBO ben ik bij mijn eerste werkgever beland. Na een aantal jaren werken heb ik via thuisstudie de opleiding HBO Technische Informatica gedaan. Na mijn HBO merkte ik dat adviseren en nadenken over business-processen mij aansprak en dat heeft me richting gegeven in mijn carrière.”

“In mijn vrije tijd lees ik graag, zowel fictie als nonfictie. Vooral thrillers en detectives vind ik leuk om te lezen, zeker als er meerdere verhaallijnen door elkaar lopen. Ik heb daar gelukkig ook het geduld voor. Ik hou ook van tuinieren, wandelen en als ik er de tijd voor vind sport ik graag intensief.”

Wil je meer weten over Stefan, bekijk dan ook eens zijn LinkedIn pagina!

Stefan van Ree