Bart Bredeveld

Projectversneller / Medior Business Consultant

Maak kennis met Bart Bredeveld, onze projectversneller & medior consultant. Met een rijke achtergrond in de procesindustrie en ervaring in procestechnologie, brengt hij een praktisch inzicht in zowel de technische uitdagingen als de oplossingen binnen de productieomgeving.

Bij Greywise focust Bart op het begeleiden van Industrie 4.0 en daarbij vooral MOMS-projecten, waarbij zijn doel is om productieprocessen efficiënter en slimmer aan te sturen. Zijn aanpak kenmerkt zich door te luisteren naar de specifieke behoeften van de fabriek en het vinden van de beste manier om technologie te implementeren die daadwerkelijk waarde toevoegt in het productieproces.

Bart werkt momenteel met diverse klanten en geniet van de variatie en de mogelijkheden om echt impact te maken. Zijn bijdrage ondersteunt de missie van Greywise om onafhankelijk advies te bieden en te zorgen voor een soepele implementatie van nieuwe software, zonder de band met de praktijk te verliezen.

Wil je meer weten over Bart, bekijk dan ook eens zijn LinkedIn pagina of lees ook dit artikel waarin Bart zich uitgebreid voorstelt.

Bart Bredeveld