Jos Hensen

Management Consultant
+31 6 12803278
Jos.hensen@greywise.nl
LinkedIn

 

Bij productiebedrijven zie ik nog veel ruimte voor verbetering door de inzet van moderne IT systemen specifiek voor de voedingsindustrie.

Informatisering is voor mij geen doel maar een onmisbaar en waardevol hulpmiddel om productieprocessen efficiënter en betrouwbaarder te maken.

Ik heb in verschillende rollen gewerkt binnen voedingsmiddelenbedrijven, bij een leverancier van MES software en bij grote adviesbureaus. Ik ben ook productiemanager en logistiek manager geweest en ken de dagelijkse operationele praktijk en de besluitvormingsprocessen in voedingsmiddelenbedrijven.

In 2011 ben ik met Greywise Consultancy gestart omdat ik het belangrijk vind mijn kennis er ervaring op het gebied van productie ICT over te dragen op een nieuwe generatie en het vakgebied verder te professionaliseren.

Een onafhankelijk advies, het belang van de klant en een goede relatie staan bij mij op de eerste plaats.

Per februari 2023 heb ik mijn aandelen verkocht aan mijn zonen Jens en Steven. Zij zullen verder uitbouwen waar ik de afgelopen 11 jaar met veel plezier aan heb gewerkt. Ik zal de aankomende jaren nog beschikbaar blijven voor Strategie en Selectie projecten en een bijdrage leveren aan het trainen en begeleiden van nieuwe talenten. 

Artikelen geschreven door Jos:

Jos Hensen