MOMS Transitiemanager

Allard is MOMS Transitiemanager binnen Greywise. Allard is een enthousiaste, gedreven generalist met een sterke interesse in digitalisering en automatisering.

“Ik ben anderhalf jaar geleden bij Greywise begonnen, en heb inmiddels verschillende projecten gedaan. Het eerste was het invoeren van een WMS-systeem bij een koekfabriek, tegelijkertijd met de implementatie een nieuwe ERP-systeem. Oorspronkelijk zat ik alleen op dat project, nu samen met mijn nieuwe collega Tom Bruschinski. Ik ben bij dat project vooral de MOMS-specialist en Projectleider, tegenwoordig noemen we deze rol de MOMS-transitiemanager. Tom, onze projectversneller, pakt zaken op als het maken van testscenario’s en het begeleiden van het testen, maar ook veel praktische zaken zoals zorgen dat de labelprinters het doen. Doordat Tom deze zaken oppakt, kan ik meer waarde toevoegen in minder tijd.”

“Samen met mijn collega Jens Hensen heb ik bij een melkpoederfabriek een project gedaan om de melkstromen uit verschillende landen te scheiden. De melk is hetzelfde, maar je moet die stromen van de wet toch scheiden. Ik begon daar als projectleider, inmiddels ben ik er senior consultant. Dat is wel een mooie waardering. En tussendoor heb ik voor een andere grote klant een groot team geleid, waarbij het upgraden van het bestaande MES-systeem centraal stond.”

De ervaring en kennis die Allard de laatste 10 jaar heeft opgedaan, zet hij nu dagelijks in om andere producerende bedrijven te helpen om ook de juiste stappen te zetten naar een productieomgeving die toekomstbestendig is.

Wil je meer weten over Allard, bekijk dan ook eens zijn LinkedIn pagina!

Allard Vervoort