Vreugdenhil achtergrond 2

Productie ICT Strategie uitgevoerd voor Vreugdenhil

, ,
In 2014 heeft Vreugdenhil de focus van ICT verlegd van techniek naar waarde toevoegen. Onderdeel hiervan is een goede aansturing van de productie-processen en een naadloze integratie van de fabrieken op de Supply chain. Vreugdenhil heeft Greywise gevraagd het domein van Manufacturing IT vorm te geven.
Vreugdenhil achtergrond 2

Greywise heeft Vreugdenhil geholpen met de selectie van het MES

, ,
Een van de resultaten van het Productie ICT Strategie traject was dat er een MES nodig was. De vraag was om binnen twee maanden een partner te selecteren voor de implementatie van MES. Door onze kennis van markt en onze bewezen aanpak is de selectie in de gestelde termijn succesvol afgerond.
Vreugdenhil achtergrond 2

MES voor melkontvangst

,
Bij de fabrieken in Gorinchem komen dagelijks komen 200 vrachtauto's laden en lossen. Dit moet veilig en efficient gebeuren. Met het nieuwe Site Logistics Systeem kan Vreugdenhil deze goederenstromen volledig automatisch in goede banen leiden. Greywise heeft de regie gehad van ontwerp tot in bedrijf stellen.
Vreugdenhil achtergrond 2

Snelle start met eLearning

,
Voor de training van de gebruikers van het Site Logistics System heeft Greywise een ELearning ontwikkeld. Deze is opgenomen in de eLearning omgeving van Vreugdenhil. De eLearning wordt ook gebruikt als naslagwerk en nieuwe medewerkers kunnen snel op het juiste niveau gebracht worden.
Vreugdenhil achtergrond 2

MES voor verpakkingslijnen binnen Vreugdenhil

,
Verscherpte wet- en regelgeving en klanten stellen hoge eisen aan de verpakkingslijnen en de operators. Betere aansturing en meer inline controles moeten zorgen voor een verpakt product dat altijd aan alle eisen voldoet. Greywise heeft de specificaties voor een MES opgesteld en heeft het projectmanagement gedaan van de implementatie.
Vreugdenhil achtergrond 2

Waar komt mijn melk vandaan?

,
Vreugdenhil heeft een App laten ontwikkelen waarmee de consument kan zien waar de melk vandaan komt die in het product verwerkt is. Greywise heeft bepaald welke data nodig is en in samenwerking met de IT-afdeling is de data uit de verschillende systemen ontsloten zodat deze door de App gebruikt kan worden.