Manufacturing IT

Let’s talk Manufacturing IT – Avebe-case

,
Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden en voor een beperkte gezelschap van (Manufacturing) IT Managers. Het is een informele bijeenkomst die door Greywise wordt gefaciliteerd en samen met de deelnemers wordt er voor de inhoud gezorgd.
kennissessie-bigdata-itondersteuning

Datum volgt – Is jouw productie klaar voor de toekomst? (Deel II)

,
In deze kennissessie laten we zien hoe bedrijven werken aan een toekomstbestendige productie en dat doen we aan de hand van een aantal thema's: - De actuele uitdagingen voor de voedingsindustrie - Het belang van moderne IT-systemen in productie - Optimale aansturing van productie - Hoe IT en World Class Manufacturing elkaar versterken - Stap voor stap naar Manufacturing 4.0 - Inclusief voorbeelden uit de praktijk

Datum volgt – Industrie 4.0. Hoe geef je er handen en voeten aan?

,
Industrie 4.0: je hoort en leest er steeds meer over. Maar wat houdt de term nu eigenlijk in? Is het slechts een hippe slogan? Krijgen we allemaal met Industrie 4.0 te maken? Gaat het echt om een vierde industriële revolutie? Hoever zijn de ontwikkelingen? Wij komen bij veel productiebedrijven (voornamelijk uit de voedingsindustrie) over de vloer en helpen deze bedrijven op hun productie te verbeteren door het toepassen van de juiste software. Ook merken wij dat veel bedrijven nog helemaal niet bezig zijn met 'Industry 4.0'. Dit komt voornamelijk omdat het een 'te ver van hun bed show' is. Maar is dit ook daadwerkelijk zo? Tijdens deze kennissessie nemen wij jullie mee in onze visie op industrie 4.0.