‘Food’print

Op de landkaart zijn meerdere (oud)klanten te vinden van Greywise. Deze bedrijven helpen wij bij het bepalen van hun IT-strategieen, selectie van de juiste softwareleveranciers en de implementatie van nieuwe systemen.

Benieuwd naar de bedrijven? Beweeg dan over een van de bedrijfslogo's voor meer informatie.

Food print Greywise

Cérélia

Cérélia levert pannenkoeken, poffertjes en koelvers deeg belangrijke retailers en foodservice klanten over heel de wereld. Cérélia is internationaal groeiend, exporteert naar 47 landen wereldwijd en heeft internationale saleskantoren en productielocaties.

Maasland

Vakmanschap van deze tijd is waar Maasland voor staat, volgens authentieke recepten. Ze werken met moderne productiemethoden en toch traditioneel gemaakt zonder concessies te doen aan de lekkere smaak. Het resultaat, een brede range kwalitatieve vleeswaren; van een grote variëteit hammen en leverworsten tot BBQ- en rookworsten, grill- en steekproducten.

Concorp

Concorp is een gerespecteerde speler in de nationale en internationale zoetwarenmarkt. Als merkenbouwer en producent van private- en fancy label concepten onderscheiden wij ons door kwaliteit, innovatie, smaak en toegevoegde waarde.

Cono

CONO heeft een hele nieuwe kaasmakerij in de Beemsterpolder gebouwd. Door slimme automatisering wil CONO de de efficiency verbeteren en de administratieve lasten minimaliseren, zodat de focus op kwaliteit onverminderd blijft. Het uitgangspunt is om met hetzelfde aantal medewerkers een snel groeiend aantal markten en klanten te kunnen bedienen.

Avebe

De fabrieken van Avebe hebben meerdere lijnen voor het vullen van zakken en big bags. De pallets worden voorzien van een palletlabel en gaan met AGV’s naar een centraal punt. Hier worden de pallets voorzien van een stretchhood en twee SSCC-palletlabels. Via transportbanen gaan de pallets naar een van de magazijnen.

Royal Smilde

Royal Smilde is een vooraanstaand producent van voedingsmiddelen. Hoogwaardige grondstoffen, halffabricaten en eindproducten vinden via afzetkanalen als ambachtelijke bakkerijen en slagerijen, foodservice en retail hun weg naar de consument.

Daelmans

Daelmans is een familie bakkerij en maken Stroopwafels. Dat is waar zij goed in zijn en graag doen. De Stroopwafels van Dealmans zijn de Nederlandse klassiekers en wereldwijd favoriet.

Kraats Kaas

Kraats Kaas is een bedrijf dat al bestaat sinds 1976. Vandaag de dag biedt Kraats Kaas een breed assortiment aan kazen die worden verwerkt tot plakken, rasp en blokjes, leverbaar in verschillende gewichten, afmetingen en verpakkingen.

Friesland Campina

In zeven fabrieken van de divisie Ingredients van Friesland Campina wordt MES geïmplementeerd. Hiervoor is een template ontwikkeld die past op de processen in deze fabrieken. Per fabriek en per proces kan de benodigde functionaliteit anders zijn. Dit wordt per proces geconfigureerd in de template.

Vreugdenhil

Vreugdenhil Dairy Foods is een Nederlandse producent van melkpoeder en zuivelgrondstoffen. Met hun jarenlange ervaring in de productie en distributie van melkpoeders beschikken zij over de beste grondstoffen, een efficiënte infrastructuur en toegang tot de wereldmarkt.

Van Geloven

Van Geloven is een ontwikkelaar en producent van A-merk en private label diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor de winkel- en grootverbruiksector in Europa. Enkele merken van Van Geloven zijn o.a. Mora, Van Lieshout Snacks, Welten Snacks en Hebro. Van Geloven heeft vier fabrieken en marketing & sales units in Nederland en België.

Van Dijk Bakery

Van Dijk Bakery is een ondernemende bakkersfamilie, en dat al vier generaties lang. “Bakken is een kunst” is een bekend gezegde van Herman van Dijk. Van Dijk Bakery gelooft hierin. Een echte van Dijk is elke keer opnieuw een klein meesterwerk. De bakkersfamilie maakt lekkere en onderscheidende banket. Er wordt veel tijd besteed aan het vinden van de beste ingrediënten en het ontwikkelen van hoofdwaardige bereidingsprocessen. Ze maken dan ook uitsluitend gebruik van natuurlijke en verantwoordelijke ingrediënten en zo min mogelijk hulpstoffen.

Trouw Nutrition

Trouw Nutrition levert een breed assortiment producten die de gezondheid en productiviteit van rundvee, varkens, pluimvee en paarden verbetert. Ze zijn internationaal toonaangevend in soort specifieke voeroplossingen bestaande uit voedingsconcepten, producten en kennis.

Skretting

Skretting is een wereldleider in het leveren van innovatieve en duurzame voedingsoplossingen voor de aquacultuur industrie. Skretting heeft productiefaciliteiten in 18 landen op vijf continenten en produceert en levert hoogwaardige voeders van het uitkomen tot de oogst voor meer dan 60 soorten.

Nolet Distillery

Nolet Distillery is bijzonder. Niet alleen vanwege de eigenzinnige bedrijfsvoering, maar ook dankzij de lange historie van het familiebedrijf. Al meer dan 325 jaar geven zij van vader op zoon hun vakmanschap door en maken zij met liefde bijzondere distillaten. Proef, beleef, ontdek en maak kennis met Nolet Distillery. Vanuit Schiedam bedienen zij daarmee de hele wereld.

Selko

Selko is het toevoegingsmiddelmerk van Trouw Nutrition. Selko’s portfolio bestaat uit natuurlijke voederadditieven die waarde toevoegen aan integrators, veevoederfabrieken en boeren. Aandachtsgebieden zijn salmonellacontrole, voederveiligheid, darmgezondheid in antibioticavrije productiesystemen en voedingsoplossingen op basis van sporenelementen.

Mora

Mora is een fabriek en het merk van diepvriessnacks. Het begon allemaal in een kleine buurtslagerij in Maastricht die zijn producten verkocht aan cafetaria’s in de buurt. Mora is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe, lekkere en innovatieve snacks. Inmiddels weet iedereen, oranje is Mora.