Diensten

Leveranciersselectie

De applicatie en leverancier die bij u past

Het selectie traject is een belangrijk onderdeel van een goede implementatie. We zorgen ervoor dat u de juiste applicatie selecteert voor uw organisatie. Het is niet alleen belangrijk dat de applicatie bij u past, maar ook de leverancier moet bij u passen. We begeleiden de projectgroep door het selectieproces, waarbij we regelmatig over de voortgang en de bevindingen rapporteren aan de stuurgroep. We maken gebruik van onze standaard aanpak, uitgebreide checklisten en kennis van de applicaties en de aanbieders:

Processen beschrijven

Om de juiste applicatie voor uw organisatie te selecteren moet de leverancier een goed inzicht krijgen in uw processen en de casussen die specifiek zijn voor uw organisatie.

Short list opstellen

Bij het opstellen van de shortlist zal er gebruik gemaakt worden van de kennis van Greywise van de verschillende leveranciers. Samen met u zal er een shortlist van leveranciers worden opgesteld die aan de gestelde eisen zouden kunnen voldoen.

Kennismaking

De leveranciers worden uitgenodigd om een presentatie en standaard demo te geven voor de sleutelgebruikers. Op deze manier krijgt u een eerste indruk van de applicaties en van de leveranciers.

Selectie

Er zal een aanvraag voor offerte worden opgesteld opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Selectieprocedure
  • Bedrijfsinformatie en kengetallen
  • Procesbeschrijving
  • Uitgebreide vragenlijst
  • Specifieke casus

Op basis van de antwoorden van de leveranciers zal er gekozen worden welke leveranciers de offerte mogen komen toelichten.

Bedrijfsbezoeken

Vaak kennen we bedrijven waar de applicatie al gebruikt wordt en regelen we een bedrijfsbezoek om te zien hoe de applicatie in productie gebruikt kan worden.

 De keuze

We zullen u volledig begeleiden tijdens de keuze, zodat u de juiste applicatie kiest voor uw organisatie.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.