Kors Oosterveld

Business Consultant Manufacturing IT | Projectleider

+31 6 25126353
kors.oosterveld@greywise.nl

Een MES-systeem raakt vele aspecten in de fabriek.  De verschillende processen, de medewerkers met ieder zijn eigen belang en ervaringen en natuurlijk alle andere systemen die al in de fabriek draaien, maken een MES implementatie uitdagend.  Ik begeleid bedrijven bij de implementatie en ben daarbij continu bezig om processen en systemen verder te optimaliseren.

Ik ben te typeren als gedreven en leergierig. Ik denk graag mee, ben altijd opzoek naar innovatie, verbetering en vernieuwing binnen het domein van Manufacturing IT. Daarbij ben ik zowel resultaatgericht als mensgericht. Ik houd ervan om op een gestructureerde en systematische wijze veranderingen in te richten, te ondersteunen en te begeleiden. Door mijn ruime ervaring als operator in de food sector, software engineer van een personeelsplanningsysteem, teamlead en technisch projectmanager binnen een groot en complex MES project ben ik in staat klanten te helpen bij het succesvol implementeren van een MES.

Kors Oosterveld