Greywise is een onafhankelijk consultancybedrijf met tientallen jaren ervaring met IT-oplossingen bij productiebedrijven. We helpen onze klanten bij het bepalen van hun IT strategie, de selectie van de juiste softwareleveranciers en de implementatie van de nieuwe systemen.

De Greywise-consultants hebben een bedrijfskundige achtergrond. De nadruk ligt op het in kaart brengen en verbeteren van bedrijfsprocessen. We kijken hoe IT hieraan kan bijdragen. We weten wat de systemen kunnen, wat de standaarden en best practices zijn en hoe we die kunnen toepassen. We hoeven de systemen niet te configureren of te programmeren, dat doet de system integrator. We zijn gesprekspartner voor de system integrator, de technische dienst en de IT afdeling.
We kennen de medewerkers en weten bij wie we moeten zijn om antwoorden te krijgen en zaken gedaan te krijgen. Onze aanwezigheid werkt als een katalysator en brengt versnelling. We zijn in een vroeg stadium bezig om de noodzakelijke veranderingen vorm te geven.
Een zorgvuldige voorbereiding en betrokkenheid van alle partijen draagt bij aan een snelle go-live en een hoge acceptatie van het systeem.

Het Greywise Team

Greywise bestaat uit een vast kernteam van specialisten. Al naar gelang wat het project vraagt breiden wij dat uit met specifieke deskundigheid. Zo bieden wij u altijd de juiste expertise en de noodzakelijke capaciteit. Met voor u natuurlijk één vast aanspreekpunt.

jos
Jos Hensen
Management Consultant

niek
Niek Arts
Manufacturing IT consultant

joost
Joost Reijnders
Manufacturing IT consultant

Jens Hensen
Jens Hensen
Manufacturing IT consultant